Отново е време за каякинг край Варна. Този път избрахме Варненското езеро, за да се насладим на красотата и солената му атмосфера и да предизвикаме силите и енергията си.

Кога?

В 10 ч. на 15 март.

Къде?

Варненско езеро. Очакваме на паркинга при жп прелеза на крайезерния път. Карта – http://goo.gl/maps/QWo8m

Какво да очакваме?

С каяци и гребане ще стигнем до отсрещния бряг, северно от с. Константиново. На брега ще излезем за почивка и хапване – пикникът сред красивата природа винаги е съпроводен с добро настроение, приятелство и смях. Тук ще имате възможност да направите и уникални снимки на прекрасната природа и на следобедното залязващо слънце.

Бреговете на Варненското езеро са мистични, защото са били населени още от праисторически времена. Те са обаятелни и богати на история. Разнообразието от птици също е интересно за природолюбители като нас. През зимата езерото е място, предпочитано от малкия корморан. Солените води не замръзват през студените месеци – така приютяват за зимуване патици, потапници и други водолюбиви птици, а много често и лебеди. Какви ли ще срещнем по време на нашето каякинг пътешествие?

Както винаги, ще се съобразим с възможностите и желанията на групата – целта ни е да вземем най-хубавото от деня, без да се преуморяваме! Ще се върнем във Варна в късния следобед. Не се колебайте, а се обадете още сега!

Колко ще струва?

20лв.

Какво включва цената?

• Инструктор (водач)
• Инструктаж (обучение)
• Пълна екипировка (каяк, гребло, спасителна жилетка)

За контакти: 0883 338 991 – Лозко

Previous reading
Canyoning Negovanka canyion
Next reading
Kayaking and canyoning near Ticha damКаяци и каньонинг край яз. Тича