Coming soon!

Приключенски лагер “Приключенска академия 2017” – с. Аспарухово

Място

с. Аспарухово/ около яз. Цонево

Дати

06 – 11 август

Подходяща възраст

от 11 до 14 години (включително)

За програмата

Този лагер е уникална възможност за вашите деца да се докоснат до природните красоти на района и да погледнат планетата земя като техен дом, който трябва да пазят и да обичат. Акцентите са на активната почивка в съчетание със спорт и динамика; на дисциплината, работата в екип и изграждането на лидерски умения; на ученето чрез преживяване и умението да се справят сами с предизвикателствата. Децата ще научат много нови и интересни за тях факти и ще изпитат много нови усещания и емоции.

Основни активности

Ще се научим да управляваме каяк. Ще влезем навътре в каньона, там където рядко стъпва човешки крак. Ще се научим да се катерим и да познаваме алпийската екипировка. Ще къмпингуваме на палатки и ще си приготвим храна на открито. Ще играем игри и ще се забавляваме. Ще си направим викторина и ще занесем подаръци вкъщи.

Ползи за децата

Всеки участник ще прекара много време на чист въздух; Всеки участник ще укрепи здравето си преди дългата зима; Всеки участник ще създаде истински приятели; Всеки участник ще усъвършенства умения по английски език; Всеки участник ще има възможност да прояви творческо мислени и креативност; Всеки участник ще опознае природата и забележителностите в района; Всеки участник ще се забавлява и ще се смее; Всеки участник ще придобие ценни умения за работа в екип, взаимопомощ, изграждане на доверие, лидерство и други;

Настаняване и изхранване

Базата на къща за гости „Мимоза“ предлага чудесни условия за отдих и забавления. Комплексът разполага с 2 постройки, намиращи се на 200 метра от брега на яз. Цонево. На 3км. 1-ва с капацитет 3 двойни стаи, оборудвана кухня, ТВ. Втора с капацитет две двойни и три тройни стаи, кухня. Всяка от стаите има собствена баня. От селото се намира скалният феномен „Чудните скали”, а в района има десетки интересни природни и исторически забележителности. На ваше разположение е банкетна зала, външно барбекю, детски кът. В двора има обособено място за изнасяне на масите.

Безопасност

Безопасността е гарантирана от опитен и квалифициран екип инструктори и педагози. Очаквайте скоро подробната програма и информация как да запишете своите деца.

Previous reading
Two days kayaking Al. Stamboliiski dam lakeДва дни по река Росица и яз. Ал. Стамболийски
Next reading
Zavratchitsa hut – Musala peakХижа Заврачица – връх Мусала