Здравейте приятели,
и тази година се очертават подводни приключения! За всички, които копнеят да се докоснат до красотите на подводния свят:

ВОДОЛАЗЕН КУРС – начинаещи и напреднали CMAS, NAUI, TDI/SDI

Обучението ще се проведе от водолазни инструктори с дългогодишен опит и с първокласна екипировка. Това леководолазно обучение ще ви предложи едно различно преживяване по Южното ни Черноморие, съчетано с лежерна почивка.
Инструкторите – сертифицирани леководолази с дълъг професионален опит в обучението в подводни спортове по системите на CMAS, NAUI, TDI/SDI.

КЪДЕ: Комплекс „Вили Боров Рай /между Царево и Арапя/, Южно Черноморие;
Райони с подходящ подводен ландшафт

КОГА:
Теориия – от средата на февруари 2019 до средата на март 2019 – дистанционно или редовно обучение
Практика – от 6 юли до 12 юли 2019г. включително / 7 дни /

КОЙ Е ПОКАНЕН?
Всички навършили 18 години

КАКВО ВИ ОЧАКВА?
Курсът се провежда по стандартите на международни системи за обучение и сертификация за водолазна дейност (CMAS, NAUI или TDI/SDI).
Учебната програма включва теоретични и практически занятия. При завършване на теоретичната подготовка се провежда писмен тест.
От самото начало практическата част от обучението се извършва на море, при реални условия. Доколкото позволяват времето и условията гмурканията могат да се провеждат на различни места, характерни с вида на дъното, дълбочината, растителния и животински свят. По такъв начин обучаемите за кратко време опознават морето, основните правила на поведение под вода и начина на използване на екипировката в реални условия. Заниманията се провеждат съобразно степента на усвояване, физическото състояние и умората на курсистите.
Всички, които успешно са завършили курса получават оригинален международно признат сертификат. Документът представлява двустранна карта с данни за водолаза, степента на обучение, кодов номер, номер на картата и т.н.
Този сертификат ще ви даде възможност да практикувате и да се наслаждавате на водолазния спорт по целия свят. Той е гаранция, че вие притежавате необходимите знания и умения да се гмуркате при условията, определени от сертификата ви.

КАКВА Е ЦЕНАТА?
450 лв. на човек – пълно обучение теория и практика и издаване на международно признат сертификат

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА?
Инструктори – сертифицирани леководолази с дълъг професионален опит в обучението в подводни спортове по системите на CMAS, NAUI, TDI/SDI.
Обучения и инструктажи – теория и практика
Екипировка и инвентар, за провеждането на обучението – бутилка , жилетка, регулатор
Издаване на международния сертификат
Професионално фото заснемане 🙂

КАКВО НЕ ВКЛЮЧВА ЦЕНАТА?
Транспорт – от /до базата между Царево и Арапя
Храна – в мястото за настаняване има обособени напълно оборудвани кухни, барбекю зони и кътове за хранене
Нощувки (по желание) – 25лв на вечер – настаняване в двойна стая в комплекс „Вили Боров Рай“ при провеждане на практическото обучение
Разходи от личен характер

ЗА ЗАПИСВАНИЯ И ВЪПРОСИ:
Вили – 0879 422 986;

Previous reading
Необятните красоти на парк Тара
Next reading
С каяци през делтата на Дунав